Arkwabo uw partner voorelektrische zonnepanelen
Uw installateur van groene technieken!

Elektrische zonnepanelen

Elektrische zonnepanelen zetten licht om in elektriciteit. Logisch dus dat zonnepanelen u kunnen helpen besparen op uw energiefactuur. Elektriciteit voor uw televisie, wasmachine, verlichting,… komt binnen langs uw zonnepanelen.

Arkwabo is u graag van diens voor de plaatsing van elektrische zonnepanelen, van A tot Z. Op onze ervaring en professionaliteit kunt u rekenen.

De werking

Elektrische zonnepanelen bestaan uit meer dan de panelen zelf. Er wordt een montagesysteem geplaatst om de zonnepanelen op het dak te leggen. Ook is er bekabeling nodig en minstens één omvormer. Deze omvormer zet de opgewekte gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom.

Een productiemeter of groene stroommeter meet de elektriciteit die de zonnepanelen opwekt. Na de meting kan de opgewekte energie worden gebruikt.

Wanneer u teveel aan stroom hebt, stuurt u dit naar het elektriciteitsnet. Hebt u te weinig stroom via uw zonnepanelen? Dan gebruikt u stroom van het elektriciteitsnet. Alles wordt gemeten door de injectiemeter, waardoor uw teller terugdraait als u meer produceert dan u verbruikt.

Merken

Arkwabo wil u kwaliteit aanbieden. Daarom werken wij voor de plaatsing van elektrische zonnepanelen met grote merken zoals LG, Panasonic en Bisol.

Voor de omvormers doen wij beroep op de merken SMA en Enphase. Bij SMA is het type omvormer afhankelijk van de installatie. Wanneer we met materiaal van Enphase werken moeten we bij elk paneel een omvormer plaatsen.

Wist u dat…

  • uw energiefactuur van af de plaatsing van zonnepanelen direct daalt?
  • zonnepanelen zelfs in de ruimte gebruikt worden?
  • Arkwabo graag bij u langskomt om uw woningsituatie te bekijken? Maak hier een afspraak!

Contacteer ons

Hebt u interesse in de groene bouwtechnologieën?
Of hebt u nog vragen, of wilt u een offerte aanvragen?
Geef ons een seintje

Op de kaart

Adres: Moestoemaatheid 14A, 2260 Westerlo

Website door Beard and Bones
© 2018 Arkwabo